Beoordelingen van La Cubanita Den Haag

Recente recensies van La Cubanita Den Haag

4 sterren na 20 reviews

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed eten. Het enige wat we miste was de gezellige sfeer van het restaurant. Afhalen is toch minder leuk. We kijken uit naar dat we weer mogen komen.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw en flauw. De vorige keer dat we hier hadden besteld was het eten warm en smaakte het veel beter. De porties waren deze keer ook aan de kleine kant. De bezorging was wel keurig op tijd.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verschillende gerechtjes waren gaan schudden in de tas en door elkaar gegaan; de frietjes lagen in de andere bakjes en de saus van een ander gerechtje lag bij mijn kroketje, die daardoor wat zompig waren geworden. Die schaal is een leuk idee, maar misschien is een apart bakje per gerecht handiger, zodat alles netjes en goed blijft. Verder was het lekker.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was lekker. Jammergenoeg waren de warme tapas lauw.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij liepen langs en de medewerker legde uit hoe het werkte qua bestellen en toen bestelde wij. Wij logeren in een hotel dus hebben geen bestek. In de opmerking vroeg ik of ze weg werp bestek hadden. Het eten was vlot klaar en dat deed hij omdat wij buiten liepen. Toen hij ons niet zag belde die van dat het klaar was. Wij kregen heerlijk eten en 2 x mes en vork en dan niet van die weg werp bestek.. Veder hadden ze een aantal extra lekkers erbij gedaan. Smaakte super en het bestek gooien wij weer af met een fooi! Top dank je wel en wij komen zeker terug door deze ervaring bij jullie!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super en warm geleverd!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet zo lekker als bij jullie in het restaurant :( ook miste ik een carpaccio en een extra alioli

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, maar helaas wel koud/lauw.. als het eten goed warm geweest was, was het wat ons betreft perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op tijd en eten was weer erg lekker! Hoop er snel weer eens fysiek te gaan eten en de cocktails te drinken.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer ontevreden voor €40,- eten besteld en totaal niet wat ik verwacht had alles was in de tas gegooid met als resultaat dat alles in de boxen door elkaar lag ik miste een 2 tal gerechten had 2 carpaccio besteld deze waren waarschijnlijk netjes opgediend maar was het aluminium folie letterlijk opgeduwd warm en koud zat in dezelfde tas, ik moet zeggen hoorde lovende dingen maar dit had ik zeker niet verwacht hoop ook dat la cubanita de moeite neemt om even contact met mij op te nemen hierover waar ik me zeer op verheugd had is het zeker niet geworden eten was lekker maar de rest eromheen niet en zeker geen €40,- waard!!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam onverzorgd binnen alle producten waren door elkaar gegaan in de boxen, waarbij de saus over alle producten heen was gegaan. Producten die warm horen te zijn waren koud. Mail gestuurd naar la cubanita Den haag, binnen een half uur werdt ik terug gebeld. Er werdt een nieuwe box aangeboden die met de auto werdt bezorgd. Nieuwe boxen kwamen netjes binnen en zag er verzorgd uit. Ik werdt vriendelijke te woord gestaan. Uiteindelijke goede service. Afstand is niet ideaal met de fiets voor bezorger waardoor producten afkoelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb gisteren 2 schalen warme tapas gehaald. Service en kwaliteit waren zoals ik van jullie gewent ben, goed dus. Misschien moeten jullie dat afhalen/bezorgen blijven doen. Er zijn weinig tot geen restaurants die tapas bezorgen, dus een gat in de markt.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en nog goed warm! Service met een lach en goed verpakt!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam de 1e keer alles door elkaar aan en was het eten koud. Maar dit was binnen een half uur super opgelost. Zullen er zeker nog een keer bestellen na z’n goede service

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten voor ons jubileum samen. Konden niet uit eten vanwege het coronavirus en hebben dus tapas afgehaald. Zeer tevreden !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.